Kapcsolat

Kapcsolat, linkcsere:

Természetesen, ha van kérdésed a kefirrel kapcsolatban, vagy a témában (kefir, egészség megőrzés, receptek stb.) jó és hasznos oldalt találtál, vagy ilyent készítesz, akkor az ilyen kéréseket, illetve linkeket is szívesen fogadom a 681201@gmail.com címen.

Hogyan juthatsz hozzá a kefir gombákhoz?

A legegyszerűbb megoldás, ha rokoni, baráti körben érdeklődsz, hogy kinek van kefir gombája. Nagy valószínűséggel találsz is olyant, akinél van és meg is osztja veled. A gombák két hét alatt megduplázzák magukat és így a felesleget az emberek szívesen adják tovább.

Ha nincs az ismeretségi körödben sehol sincs kefir gomba, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a 681201@gmail.com e-mail címen és megbeszéljük, hogy hogyan juthatsz hozzá.

Hogyan juthatsz a gombákhoz?

A legegyszerűbben úgy, hogy írsz nekem valamelyik e-mail címemre.

A kefirgombához hozzájutás lépései:

  • A megadott számlaszámra utalsz
  • Jelzed nekem, hogy elindult az utalás
  • Megírod a pontos címedet, hogy hova kell küldeni
  • Értelemszerűen jelzed, hogy kaukázusi kefir gombát, vagy kristály gombát kérsz, vagy mindegyiket  Jelenleg NINCS japán kristálygombám!!!!
  • Én feladom
  • Ha megkapod, akkor visszajelzed, hogy megjöttek és minden rendben van.

Egy adag az  fél liter tejhez jó, ha több kell, akkor jelezd, mert az is megoldható, de azt tudni kell, ha jó minőségű a tej, akkor a gomba két hét alatt megduplázza magát.

Hétfő, kedd és szerdán postázom, a hét második felében nem, nehogy a postán parkoljanak a hét végén. Bár nem árt nekik, de ne éhezzenek feleslegesen.

Szóval nem bonyolult a dolog. :)

Utánvéttel nem tudok küldeni, mert a posta olyan magas árat kér, hogy az semmiképp sem felel meg, illetve az utánvételes levélnél nincs elsőbbségi mód, és hosszabb ideig utaznak a gombák.

1-2-3 nap alatt megérkezik a gomba, ha nem akkor azt gyorsan jelezd, mert a posta időnként elkeveri a dolgokat.

Egy adag az 1800,-, ebben minden benne van. Ha nem csak elsőbbségivel szeretnéd, hanem ajánlottan is, akkor az +400,-, mert az drágább levél. Akkor érdemes így kérni, ha a postásod helyben kevésbé megbízható, és időnként “elvesznek”, vagy rossz postaládában landolnak a levelek. Ha ajánlottan kéred, akkor azt jól láthatóan jelezd a címed mellett!

Ha együtt kérsz kefir és kristály gombát, akkor a kettő együtt 2200,-, mert az egy levélben is elmegy.